Χίου 53 , Περιστέρι +30 210 5776713
Σχετικά με μας

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1995 από τον Αλέξανδρο Πούρη με σκοπό τον σχεδιασμό και την κατασκευή

 επίπλων , ντουλαπιών , πορτών , συνθέσεων σαλονιού , επίπλων γραφείου κ.α.

Ποιότητα και οικονομία

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε κάθε μέρα υψηλή ποιότητα προϊόντων στη χαμηλότερη δυνατή τιμή.

Λύσεις και ειδικές κατασκευές

Είμαστε μια εταιρεία που πιστεύει στην αποτελεσματικότητα, πάντα προς όφελος του καταναλωτή. 

Άμεση εξυπηρέτηση

Η ταχύτητα σχεδιασμού, οργάνωσης και εκτέλεσης των έργων μας σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία μας εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα.

Η εταιρία μας.

Με γνώμονα την ικανοποίηση και το συμφέρον των πελατών, το ntoulapi.gr κάνει αισθητή την παρουσία του στο χώρο απο το 1995 προσφέροντας ευρωπακών προδιαγραφών ξυλουργικές εργασίες. Η πολυετής πείρα μας στο χώρο του επίπλου καθώς και το μεράκι για καλαισθησία υπογράφουν την αρτιότητα των εργασιών μας. Όλες μας οι δημιουργίες εμπνέονται από τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας, φτάνοντας έτσι σε αποτελέσματα οραματιζόμενα από εσας και υλοποιημένα στα μέτρα σας από εμάς. Η πραγματοποίηση των έργων μας περνάει από λεπτομερή σχεδιασμό που χάρις στην κατασκευαστική υποδομή και την εξαιρετική τεχνογνωσία του επιτελείου μας, μας επιτρέπει να δημιουργούμε εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα που ντύνουν ιδανικά το σπίτι των ονείρων σας ή το χώρο εργασίας σας.

Μείωση στην τιμή και όχι την ποιότητα

Προσπαθούμε να κρατάμε τις τιμές μας χαμηλά, χωρίς όμως να ρίχνουμε την ποιότητα των υλικών μας, γεγονός που επαληθεύται με την αντοχή των επίπλων μας στο πέρασμα του χρόνου.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο χώρο μας και να συζητήσουμε τις ανάγκες σας ώστε να δημιουργήσουμε μαζί το προσωπικό σας καταφύγιο.